Prava programska oprema za proizvajalce s strojno proizvodnjo oken in vrat.

1. Enostavno in celovito

Delajte vsa naročila hitreje. Natančen izračun materiala in plače. Strokovno urejeno na papirju podjetja s slikami in sporočilom. Naredite vse, kar ste načrtovali, od ponudbe in naročila do končne izdelave vašega izdelka.

2. Hiter in enostaven dostop do oken in vrat

Okrogli ali poševni, sestavljeni ali ne, z ali brez križov, za les, les-aluminij, PVC, PVC-aluminij ali aluminij: Ustvarite standardne in posebne oblike v samo nekaj klikih in takoj pripravite sliko za vaše stranke.

3. Natančno končano iz posamezne konstrukcije

V prazni konstrukciji lahko postavite opornike, palice, steklo, polnila in možnosti pritrditve, vključno z ročaji vseh vrst. Na končnem proizvodnem seznamu skice in pogledi z dimenzioniranjem zagotavljajo natančno delo.

4. Vse za okna in vrata

Fasade, žaluzije, polkna, sistemi senčenja in zaščita pred insekti so tudi individualno grafično določeni. Vsi podatki za naročilo so popolnoma pripravljeni takoj po izgradnji. Zadovoljite vsako zahtevo svojih strank.

5. Hitro od izračuna do naročila in proizvodnje

Z enim klikom dobite cene, količine materialov in naročila na podlagi vaše gradnje. Tako lahko hitreje začnete s proizvodnjo in zagotovite zanesljivo dostavo za vaše stranke.

6. Ustrezna in tekoča proizvodnja

Vse informacije o vsaki ustvarjeni konstrukciji dobite neposredno pri oblikovalcu oken. Natančen seznam dela vključuje posebna sporočila in dimenzionirane risbe, ki zagotavljajo jasnost in prihranijo čas in material.

7. Zagotoviti, da se vse popolnoma prilega

Ne glede na to, ali izdelujete sami ali kupujete - preprost pregled okna zagotavlja, da bodo vaši zaposleni temu sledili. Natančni podatki za vsak korak izdelave vključujejo celoten grafični seznam izdelkov za pomoč pri optimizaciji.

8. Za vse vrste produkcij s stroji

Ne glede na to, ali gre za les, PVC ali aluminij, imate vedno nadzor nad vsemi stroji. Od konvencionalnih strojev do CNC strojev do celotnih proizvodnih linij - boste tudi v prihodnje na varni strani.