Prava programska oprema posebej za komercialna podjetja in prodajno osebje okenske industrije.

1. Enostavno in celovito

Vsako naročilo je obdelano. Natančno izračunano za material in delo. Profesionalno urejeno na vašem papirju podjetja z vsemi slikami in prostim besedilom. Priprave na ponudbo, naročilo in montažo se opravijo z roko v roki.

2. Hitro in enostavno tako za okna kot za vrata

Okrogli ali poševni, sestavljeni ali ne, z ali brez križov, za les, les-aluminij, PVC, PVC-aluminij ali aluminij: Ustvarite standardne in posebne oblike v samo nekaj klikih in takoj pripravite sliko za vaše stranke.

3. Vedno na varni strani

V prostem dizajnu lahko postavite opornike, palice, steklo, polnila in možnosti pritrditve, vključno z ročaji vseh vrst. Na končnem proizvodnem seznamu skice in pogledi z dimenzioniranjem zagotavljajo natančno delo.

4. Vse je vključeno

Fasade, žaluzije, polkna, sistemi senčenja in zaščita pred insekti so tudi individualno grafično določeni. Vsi podatki za naročilo so popolnoma pripravljeni takoj po izgradnji. Zadovoljite vsako zahtevo svojih strank.

5. Vedno pazite na dobiček

Ne glede na to, ali so okna, vrata ali dodatki, z enostavno uvozno funkcijo enostavno ohranite svoje cene v samo nekaj trenutkih. Natančen izračun vašega dobička.

6. Hitro od izračuna do naročila in proizvodnje.

Z enim klikom dobite cene, količine materialov in naročila na podlagi vaše gradnje. Tako lahko hitreje začnete s proizvodnjo in zagotovite zanesljivo dostavo za vaše stranke.

7. Informacije na dlani

Le z enim klikom so namestitve z vsemi informacijami pripravljene. Ne glede na to, ali ste na sestanku ali gradbišču, natančni podatki so vam vedno na voljo.

8. Ustrezna in zanesljiva montaža.

Zelo natančne podrobnosti na seznamu preprečujejo nesporazume. To prihani veliko časa in materiala. Poskrbite, da boste delo zaključili pravočasno.